fbpx

Zó brengen wij uw huis in beeld!

Home / Zó brengen wij uw huis in beeld!

Wilt u uw woning snel en voordelig verkopen? Wij brengen uw huis in beeld en zorgen voor het op de juiste manier promoten van uw woning. Vanwege onze kwaliteit, snelheid, persoonlijke contact en korte lijnen zijn onze klanten enthousiast. Huis is Beeld is namelijk gewoon goed in woningpromotie.

Makelaars-, marketing- en mediakennis onder één dak, dat werkt! In 2011 is Huis in Beeld gestart door oud-makelaar Martijn Drijver. Vanwege zijn jarenlange ervaring als makelaar weet hij als geen ander hoe een woning goed tot zijn recht komt voor woningpromotie. Het team bestaat uit een kleine en vaste groep met ieder zijn eigen expertise.

Wij ontzorgen elke makelaarskantoor, woningcorporatie en particulier. Naast verkooppresentaties van woningen en appartementen zorgen wij ook voor verkooppresentaties van bedrijfspanden. Huis in Beeld werkt regionaal en uiteraard met een Rotterdamse mentaliteit!

Zó brengen wij uw huis in beeld!

Wij bieden verschillende producten aan om de woning optimaal te presenteren. Dit zijn: woningfotografie, 360-graden-fotografie, hoogtefotografie, slideshow, video, plattegronden, inmeten en meetrapport, artist impressions, styling en social media. Vraag uw makelaar welke diensten het beste bij u en uw woning passen.