Wij gaan door | COVID-19

Ondanks de verscherpte nationale maatregelen omtrent het Corona-virus, werken wij gewoon door. Uiteraard volgen wij nauwgezet de voorschriften van het RIVM.

Wel zijn we extra alert op onze medewerkers dat ze bij de geringste verkoudheid, verhoging of hoest thuis blijven.

Mocht dit gevolgen hebben voor de uitvoering van een opdracht op locatie, dan zorgen we voor vervanging. Lukt dit niet, dan zal de opdracht verplaatst worden. Andersom werkt het ook: zodra een verkoper/makelaar zich niet optimaal voelt, kan hij/zij de opdracht kosteloos annuleren. Ook hiervoor geldt dat de opdracht verplaatst wordt en proberen we zo veel mogelijk op het gewenste moment van de verkoper te plannen, mits de agenda dat toelaat.

Onze collega’s die de opdracht uitvoeren, zullen (indien mogelijk) voor en na de opdracht hun handen wassen en uiteraard geen handen schudden met de verkoper/aanwezige in de woning.

We hebben nauw contact met onze leveranciers en ook zij geven aan, ondanks deze situatie, op tijd de producten te kunnen leveren.

We zijn nu aan het kijken of het technisch en praktisch haalbaar is om onze medewerkers thuis te laten werken. Er zullen dan naast het kantoornummer ook meerdere 06-nummers beschikbaar komen waar we op te bereiken zijn. Als het zo ver is, dan laat ik dat natuurlijk weten.

Extra Maatregelen!

  • Wij schudden geen handen
  • Indien u verkouden bent dit graag van te voren melden
  • Maximaal 4 personen aanwezig in de woning. ( inclusief de fotograaf en/of de inmeter ) *
  • Voor zover mogelijk 1 persoon aanwezig per kamer. Spreek dit met elkaar af van te voren.
  • 1,5 meter afstand houden tot elkaar.
  • Wij fotograferen de woning zoals deze is

Heeft u vragen?

Telefoon: 010 212 54 59
E-mail: info@huisinbeeld.nl
Whatsapp: +31 6 39 84 0180